Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Tilmelding til Babysalmesang - holdstart 30. august 2022

Tilmelding til Babysalmesang - holdstart 30. august 2022


# Nyheder
Udgivelsesdato Udgivet mandag d. 11. juli 2022, kl. 00:00
Tilmelding til Babysalmesang - holdstart 30. august 2022

Babysalmesang en hyggelig stund for din baby og for dig! Babysalmesang er et musikalsk samvær mellem babyer og voksne i kirkens rum.  

Vi er sammen omkring salmer, rytmer, rim, bevægelse, musiklytning m.m. og opbygger et lille, fælles repertoire ved hjælp af trygge rammer og faste ritualer.

En del af aktiviteterne er at indtage forskellige stillinger: Vi har barnet liggende foran os på madrasser, eller sidder med det på skødet, eller bærer det rundt i armene, lægger det på maven, knæene osv. Der vekles mellem mellem aktivitet og ro, bevægelse og afspænding. 

Hvem kan deltage i BABYSALMESANG?

Babysalmesang er for børn i alderen 0 - 1 år og deres mor og/eller far. Dit barn vil opleve at blive stimuleret igennem sanserne, igennem musik, sang og bevægelse.

Efter babysalmesangen hygger med en kop kaffe eller the. Der er altid plads til en baby mere ved Babysalmesang. Kom og oplev fællesskabet, måske du kender en fra mødregruppen. 

Nyt hold starter tirsdag den 30. august 2022

Kontakt
 Inger Marie Riis på mail: imr@SolvangKirke.dk eller tlf.: 2340 8171, for at få nærmere besked. Tilmelding foretages nederst.

Se endvidere flyer for babysalmesang til print og uddeling her