Udgivet man d. 18. feb 2019, kl. 21:11

Hvad er BABYSALMESANG?

Babysalmesang er et musikalsk samvær mellem babyer og voksne i kirkens rum.

Vi er sammen omkring salmer, rytmer, rim, bevægelse, musiklytning m.m. og opbygger et lille, fælles repertoire ved hjælp af trygge rammer og faste ritualer.

En del af aktiviteterne er at indtage forskellige stillinger: Vi har barnet liggende foran os på madrasser, eller sidder med det på skødet, eller bærer det rundt i armene, lægger det på maven, knæene osv. Der vekles mellem mellem aktivitet og ro, bevægelse og afspænding.

Hvem kan deltage i BABYSALMESANG?

Babysalmesang er for børn i alderen 0 - 1 år og deres mor og/eller far. Dit barn vil opleve at blive stimuleret igennem sanserne, igennem musik, sang og bevægelse.

Efter babysalmesangen hygger med en kop kaffe eller the. Der er altid plads til en baby mere ved Babysalmesang. Kom og oplev fællesskabet, måske du kender en fra mødregruppen.

Ny sæson starter tirsdag d. 30. april 2019. Der er endnu plads - skriv til Inger Marie Riis på mail: imr@SolvangKirke.dk eller tlf.: 2340 8171, og forhør dig nærmere.

Tilmelding - klik her

Kategorier Nyheder